LAVI'S MUZIEK

Muziek heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. Dit is iets waar Lavi zich erg van bewust is, gezien haar fijngevoeligheid voor geluid. Ze wil muziek die ontspannend en aangenaam is. Muziek met een lekker ritme en catchy hooks. Het resultaat van haar debuut EP zijn liedjes die wonderlijk vertrouwd voelen, maar tegelijk verfrissend anders.

Lavi's liedjes hebben dankzij haar warme stem een soulful en zomers geluid. Wie van John Mayer en Jack Johnson houdt, zou zeker genieten van Lavi's muziek. Als je net een lange werkdag achter de rug hebt, luister dan vooral hiernaar. De muziek is geproduceerd door Lavi's echtgenoot, die er dankzij zijn muzikale creativiteit voor heeft gezorgd dat de muziek tot in de puntjes klopt.

Wat Lavi's muziek extra speciaal maakt, is dat alles is uitgevoerd en opgenomen in 432Hz. Onderzoek toont aan dat muziek een grote impact heeft op je humeur en gezondheid. De frequentie 432Hz blijkt een zeer positieve werking op het lichaam te hebben. Luister naar haar muziek om het voor jezelf te ontdekken!

OVER LAVI

Lavi is geboren in Nederland en heeft daarna gewoond in Rwanda, Brazilië en Australië. Haar liefde voor muziek begon al toen ze een jaar jong was. Ze danste en zong vrolijk mee met haar moeders Afrikaanse muziek collectie. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met zingen.

 

CAREER HIGHLIGHTS

  • 2018 - Radio 5 LIVE optreden
  • 2016 - Concert in Pandora, Tivoli Vredenburg Utrecht

"Het zijn geweldig goede muzikanten."

(Yvonne Sprunken, Evangelische Omroep)

What people are saying about 'GREEN EYES'

  • Ik kom net thuis in een koud huis....(10C) en dan de warme geluiden van dit mooie lied! harstikke mooi!
  • Wat een super relaxed nummer! Heel knap gedaan. We zijn benieuwd naar de rest.
  • Heerlijk nummertje hoor! Lekker die vibe 😀
    En wat een kwaliteit zeg! Benieuwd naar de rest!